Hallo & Welkom

Mijn naam is Wilma Wijsbeek en ik ben Medisch Pedicure.

Ondertussen ben ik alweer18 jaar pedicure. En ik beoefen mijn vak nog steeds met heel veel plezier.

Op deze site vertel ik u graag over mijn pedicure praktijk, wat ik voor u kan betekenen en vooral waarom het belangrijk is om uw voeten goed te verzorgen. U staat er niet altijd bij stil, maar uw voeten zijn van groot belang in uw leven. Niet alleen als uw voeten al wat jaartjes mee gaan, maar juist ook jonge voeten hebben de juiste verzorging nodig.

Ook als u ziek bent of bijvoorbeeld veel medicijnen gebruikt zal een regelmatig bezoek aan de pedicure u goed bevallen.  

Ik heb als medisch pedicure veel ervaring met alle soorten en vormen voeten en beheers alle nageltechnieken. Ook op medisch gebied heb ik veel ervaring en opleiding genoten. U kunt erop vertrouwen dat uw voeten bij mij in goede handen zijn.

De praktijk is eenvoudig bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. 

Graag tot ziens in mijn praktijk.

Tevens zijn in dit pand gevestigd:

Praktijk voor huidverzorging moniquegeerligs

Marijkes pedicuresalon

En nieuw in onze praktijk is Pedicure Horlings, de website volgt..